SZAKORVOSAINK

Dr. Járomi Péter PhD 1976. november 7-én születtem Kecskeméten, három gyermekem van. 1995-ben a Kecskeméti Piarista Gimnáziumban érettségiztem, majd tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetemen folytattam és 2002-ben általános orvosi diplomát szereztem. Orvosi pályámat a Kecskeméti Megyei Kórházban kezdtem. 2009-ben urológiából szakvizsgát tettem, illetve megszereztem az Európai Urológus Társaság követelményeinek megfelelő képesítést. 2020-ban a Szegedi Tudományegyetem Multidiszciplináris Orvostudományok Doktori Iskolában PhD fokozatot szereztem. Tagja vagyok a Magyar Urológus Társaságnak és az Európai Urológus Társaságnak. Jelenleg a Járomi Medical Orvosi Rendelőt vezetem,  illetve Kecskeméten, Lajosmizsén és Kiskunfélegyházán urológiai magánrendelést végzek. Szükség esetén műtéti ellátást a Kisteleki Nappali Kórházban, Budapesten a Duna Medical Centerben és  a Rózsakert Medical Centerben végzem.

Online időpontfoglalás: www.orvoskecskemet.huwww.urologuskecskemet.hu

Telefon:  +36-30-903-2595

Dr. Szabadkai Gábor Sebész Adjunktus 1977.május 4-én születtem Sárbogárdon, három gyermekem van. 1996-ben Sárbogárdon a Petőfi Sándor Gimnázium és Szakközépiskolában érettségiztem, majd tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen folytattam és 2002-ben általános orvosi diplomát szereztem. Orvosi pályámat a Kiskunfélegyházi Városi Kórházban kezdtem. 2003-tól dolgozom a Kecskeméti Megyei Kórház Általános Sebészeti Osztályán. 2009-ben sebészetből szakvizsgát tettem. Tagja vagyok a Magyar Sebészeti Társaságnak. Jelenleg is a Kecskeméti Megyei Kórház Sebészeti Osztályán, illetve a Tiszakécskei Városi Rendelő Sebészeti Szakrendelésén dolgozom sebész adjunktusként.

Online időpontfoglalás: www.orvoskecskemet.huwww.urologuskecskemet.hu

Telefon:  +36-30-903-2595

Ultrahang: Dr. Katona Viktória 1978. november 16-án születtem Budapesten. 1997-ben érettségiztem a Katona József Gimnáziumban Kecskeméten, majd a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán folytattam tanulmányaimat, ahol 2004-ben diplomáztam. 2004-2016-ig a Bács-Kiskun Megyei Kórház Radiológia Osztályán dolgoztam, 2009-ben radiológiából szakvizsgát tettem. Jelenleg a Lajosmizsei és Füzes Utcai Egészségházban dolgozom radiológus szakorvosként. Tagja vagyok a Magyar és Európai Radiológusok Társaságának, valamint a Magyar Neuroradiológiai Társaságnak. Rendszeresen veszek részt kongresszusokon, szakmai továbbképzéseken.

Online időpontfoglalás: www.orvoskecskemet.huwww.urologuskecskemet.hu

Telefon:  +36-30-903-2595

Dr. Juhász Anett 1988.08.21-én születtem, a tiszakécskei Móricz Zsigmond Gimnáziumban érettségiztem. Egyetemi tanulmányaimat 2014-ben fejeztem be a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. Munkásságomat Kecskemét Megyei Kórház Urológiai Osztályán kezdtem, ahol a mai napig is dolgozok, jelenleg már szakorvosként. Tagja vagyok a Magyar- , valamint az Európai Urológus Társaságnak is. Rendszeresen járok mind hazai, mind pedig nemzetközi továbbképzésre, kongresszusra. Az urológia szinte minden részével foglalkozom, azonban fő érdeklődési területem a húgyúti kövek és az urológiai daganatok komplex kezelése, azok műtéti megoldása. Mindig a friss irányelveket és kutatásokat alapul véve igyekszem a kezelési módokat meghatározni személyre szabottan.

Online időpontfoglalás: www.orvoskecskemet.huwww.urologuskecskemet.hu

Telefon:  +36-30-903-2595

Dr. Nyiri Sándor 2014-ben szereztem orvosi diplomát a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán, az egyetemi évek alatt tudományos munkát végeztem a Sebészeti Műtéttani Intézetben. Kecskeméten, a Bács-Kiskun Megyei Kórház Urológiai Osztályán kezdtem orvosi pályámat, ahol jelenleg is dolgozom. 2020-ban az Európiai Urológus Társaságnál kiváló minősítéssel urológiai szakvizsgát tettem. A Magyar Urológus Társaságnak és az Európai Urológus Társaságnak is tagja vagyok. Rendszeresen veszek részt kongresszusokon, szakmai továbbképzéseken. Szakmai tevékenység: urológiai szűrővizsgálatok; uro-onkológiai betegségek, húgyúti kövességek, húgyúti fertőzések, vizelési- és merevedési panaszok diagnózisa, kezelés, utánkövetése.

Online időpontfoglalás: www.orvoskecskemet.huwww.urologuskecskemet.hu

Telefon:  +36-30-903-2595

Dr. Oláh Erika

belgyógyász, endokrinológus főorvos

Az endokrinológia a belgyógyászat speciális ága, amely a belső elválasztású (endokrin) mirigyek betegségeivel foglalkozik. Az endokrin rendszer legfontosabb feladata a szervezet anyagcsere-működésének biztosítása, szabályozása, belső környezetünk állandóságának fenntartása hormonok segítségével.

 • Pajzsmirigy és egyéb endokrin eredetű működési zavarok, betegségek
 • Endokrin eredetű magas vérnyomás
 • Elhízás kezelése
 • Egyénre szabott kezelési terv

Online időpontfoglalás: www.sono4d.hu

Telefon:  +36-20-517-9830

Dr. Pálinkás Éva

neurológus adjunktus

 • Neurológia
 • Ideggyógyászat
 • Nyaki erek vizsgálata

Online időpontfoglalás: www.sono4d.hu

Telefon:  +36-70-369-1007

Dr. Boskó Mónika

Kardiológus főorvos

A kecskeméti kardiológiai osztályon dolgozom. Bács-Kiskun Megyei Kórház belgyógyászati és kardiológiai osztaly főorvosa vagyok. Akut fekvő- és járóbeteg ellátással fogalkozom.

Telefon:  +36-30-3062-786

Dr. Presenszky Szilvia

Szülész- Nőgyógyász szakorvos

Két gyermekes családanya vagyok. 2008-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvosi Karán majd 2013-ban szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból.

 • Specializáció:

  • nőgyógyászati vizsgálatok
  • terhesrendelés, terhesgondozás
  • fogamzásgátlási tanácsadás

Telefon:  +36 30 381 3287

Dr. Bokros Fanni

Aneszteziológia

2016-ban szereztem általános orvosi diplomát a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. Egyetemi éveim alatt tudományos tevékenységet a szegedi Neurológiai Klinikán végeztem. 2016 szeptemberében kezdtem dolgozni a Bács Kiskun Megyei Kórházban Kecskeméten, mint aneszteziológus és intenzív terápiás rezidens. 2019-ben orvos-közgazdász diplomát szereztem a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán. 2021 novemberében kiváló eredménnyel szakvizsgát tettem és főállásban azóta is Bács-Kiskun Megyei kórházban dolgozom, mint aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos.

Telefon:  +36-30-903-2595